duminică, 25 iulie 2010

Jocul cu focul

Suna telefonul ... Esti tu , imi spui ca ai intrat la master si eu iti spun ca am intrat la facultate. "Hai la o cafea la mine, eu iau frisca si ciocolata si tu faci cafeaua ... " "Ok...!"
Ma imbrac intr-o rochita alba, dar fara nici o intentie ...
Ajung la tine, povestim si ma apuc de cafea. La un moment dat, vii in spatele meu si incepi sa-mi faci masaj. "Asa bine este ... sunt ca o pisica caruia ii place sa fie mangaiata" , ma gandesc eu . Termin cafeaua, o pun in cesti si o ornez ...
Urmeaza niste ore in care radem, povestim vrute si nevrute si in care ma gadili. Iti place atat de mult sa ma gadili, sa ma tachinezi.
La un moment dat ma tragi de mana si ma pun langa tine in pat. Ma iei in brate ... lumina este stinsa, doar lumina de la monitor e. Ma mangai pe mana, apoi incepi sa ma saruti pe umar, pe gat, pe la ureche, pe fata. Involuntar intorc capul si buzele noastre se intalnesc. Incepi sa ma mangai peste tot ... nu ratezi nici un loc. Si la un moment dat , te opresti si iti ceri scuze . "Nu ai de ce sa iti ceri scuze. Imi place, imi place sa ma joc cu focul." si te sarut pana sa mai apuci sa spui ceva.
Trebuie sa plec...aprinzi lumina si instinctiv imi duc mainile la ochi ... E prea puternica. Imi iei mainile si imi acoperi ochii cu mainile tale si ma saruti, apoi ma iei in brate.
... to be continued

2 comentarii:

jurnal ... spunea...

ce fain ... unde vad continuarea ... sunt curioasa :D

Me, Myself and I spunea...

Continuarea va urma ... rabdare :)