marți, 26 ianuarie 2010

Doare ... indiferenta

In seara asta mi-am dat seama ca prea multa libertate inseamna indiferenta...indiferenta sub orice forma doare foarte tare.
Am renuntat la un vis, pentru a fugi in urmarirea altuia si le-am pierdut pe ambele. Am renuntat la tine ... am renuntat la iubirea ta ... am renuntat la amintiri. Am vrut sa te uit prin intermediul altuia , dar mi-am dat seama ca pur si simplu , inca nu este momentul sa te uit.
Iar tu, Blue Eyes ... m-ai dezamagit. Libertatea permisa, compromisurile facute au fost pentru mine o lectie. Pot sa fiu alta. Pot sa ma schimb , in functie de situatie. Am crezut ca te pot schimba ... dar nu ma pot lupta cu morile de vant. E imposibil. Sper sa te intorci la ea...EA, cu care m-ai atacat si m-ai ranit de atatea ori. Sa fiti fericiti ... si totusi cine va zice primul "Adio" ? EU ... continui jocul acesta mizerabil ... sau TU ... tai raul din radacina? Nu ai fost "The One"! Mi-am dat seama ca inca exista baieti care nu stiu sa aprecieze ce au langa ei ... Si TU mi-ai dovedit acest lucru.
M-am lovit foarte tare de pragul de sus! Dar am reusit sa vad pragul de jos. Ce nu te omoara, te face mai puternic !
Brown Eyes ... next time please wake me up!!! Thank you for letting me back in your heart!!! or maybe just a little bit ...

Niciun comentariu: