marți, 15 iunie 2010

Prejudecati?

Prejudecati? Zi de zi ne lovim de ele ... Eu am inceput sa ma lovesc de ele din prima zi de cand am devenit a lui. Ce fel de prejudecata ? Prejudecata referitoare la varsta. Este o diferenta destul de mare intre noi (daca se chinuia, putea sa-mi fie tata).
De ce am ales sa fiu cu el ? Poate pentru ca deja este trecut prin viata si in momentul de fata am nevoie de un om matur care sa stie ce vrea de la viata , dar care sa reuseasca sa faca ordine si in viata mea. Inainte sa-l cunosc viata mea era un haos total. Acum , pot spune ca stiu ce vreau de la viata si stiu cum vreau sa-mi traiesc viata de acum in colo.
Nu stiu daca citesti aceste randuri, dar pot sa zic ca m-am schimbat.Nu mai sunt acelasi femeie care nu stia ce vrea de viata, de la iubire, de la orice. Acum stiu ce vreau. Stiu ce vreau sa fie in viitorul meu.
In timpul de cand suntem impreuna , am intalnit o sumedenie de prejudecati, dar contrar asteptarilor mele si multe urari de bine si viata lunga. Lumea este impartita in milioane de parti si pareri diferite si mereu o sa fie cineva care sa fie impotriva ta.E greu ... cateodata ... sa ma adaptez situatilor sau prietenilor tai, dar deocamdata nu am clacat si pot spune ca m-am comportat destul de natural, dupa parerea mea.
Oricum iti MULTUMESC ! ca esti aici si ca ma iubesti ... desi inca nu am incredere deplina in iubirea ta ... dar inca vreau sa cred ...